Candidatura Cuina Catalana

Cuina Catalana

Auditgourmet va ésser present el passat 14 de Febrer al Palau de la Generalitat al l’acte de presentació de la candidatura de la Cuina Catalana com a patrimoni inmaterial de la humanitat, a l’event, el President de la Generalitat va fer una crida a la participació i la implicació de tothom. Segons Mas, ‘està a les nostres mans que la cuina catalana sigui reconeconeguda com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat’. A més del cap de Govern, que va presidir l’acte, van intervenir la directora general de la Fundació Institut Català de la Cuina (FICC), Pepa Aymamí; el president d’aquesta institució, Xavier Mestres; el president de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), Salvador Giner; i el catedràtic d’Història Medieval de la Universitat de Barcelona, Antoni Riera Melis, qui dirigeix el projecte. Des d’Auditgourmet ens volem solidaritzar amb el projecte.